תינוק שמסרב לתמ"ל

דיון מתוך פורום  הנקה

08/08/2014 | 12:46 | מאת: מרינה

שלום רב, התינוק שלי בן 3 חודשים עם הנקה בלעדית. כרגע אני חייבת להתחיל לגמול אותו מהנקה, הבעיה - אינו מוכן לאכול שום תמ"ל(ניסיתי מטרנה וסימילאק) ברגע שמרגיש את הטעם מתחיל "להוציא החוצה" ולצרוח. ניסיתי את כל הואריאציות: עירבוב של חלב אם + תמ"ל בבקבוק ביחסים שונים, בקבוקים ופטמות שונות, טמפרטורות שונות לתמ"ל, לחמם מעט את פטמת הבקבוק, לטבול את פטמת הבקבוק בחלב אם, אנשים אחרים שיאכילו אותו - פשוט לא מוכן!!! חשוב לציין שחלב אם שאוב בבקבוק הוא כן אוכל! אני כבר אובדת עצות לחלוטין, זקוקה לעזרתכן!!! תודה מראש

13/08/2014 | 08:30 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך! את עושה הכל נכון! תמשיכי לנסות בסופו של דבר זה יצליח. מה שחשוב שתעשי את כל הניסיונות בזמן שתינוקת רגועה ולא גובעת מי רעב. תני לה לשחק עם בקבוק. בסוף זה יצליח. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה