רוצה להניק

דיון מתוך פורום  הנקה

19/06/2014 | 17:37 | מאת: אינסה

לשום רב! תינוקת שלי בת 5 חודשים, בחודש אחרון ישנה ירידה ביצור חלב אני מניקה או שאבת רק 2 ארוחות (בוקר וערב) במהלך היום נותנת בקבוק. תינוקת יונקת בלי בעיה רק שזה לא מספיק לה. איך אוכל להגביר את יצירת החלב , המליצו על כדורי חיבה. אפשר הסבר מעט על כדורי האלה. מודה מראש

20/06/2014 | 20:42 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, לגבי כדור חילבה את יכולה לקרוא באתרים יותר מוסמכים. מה שאני יודעת שזה צמח שמשפיע על יצור חלב במידה חלקית. אבל שתי הנקות ביום זה בהחלט לא מספיק . אים את רוצה להגביר חלב תתחילי להניק או לשאוב לעתים יותר קרובות כך הגוף שלך יבין שיש דרישה. בברכה

מנהל פורום הנקה