גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

01/06/2014 | 10:49 | מאת: אורלי

שלום רב, אני זקוקה נואשות לעזרה ילדתי 19.3.2014 תינוקת מקסימה הנקתי הנקה מלאה בעוד כחודש אני צריכה לחזור לעבודה ורשמתי את הקטנה לפועטון אך לצערי מזה כשבועיים אני מנסה בכל השיטות כל הבקבוקים , אנשים אחרים שיאכילו אותה והיא לא מוכנה לקחת בקבוק , עשיתי לה שביתות רעב , כשהיא במצב רוח טוב הכל ואני ממש בדכאון האם יש דרך אחרת, עזרה, בקבוק מסויים אנא עזרתך תודה אורלי

02/06/2014 | 00:09 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, בדרך כלל התמדה בנושא זה מה שמצליח.הייתי לוקחת בקבוק עם חור גדול וחסית שמאט מטפטף שהופחים אותו. גם חלב שאוב ממליצה לחמם ולא טמפרטורת החדר. כמו חן בגיל קצת יותר מאוחר יש מקום לחיכוי. תינוק שרואה את מישהוא אחר שמכניס בקבוק לפה, גם ירצה לעשות זאת. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה