הנקה לאחר ניתול

דיון מתוך פורום  הנקה

20/05/2014 | 18:01 | מאת: נטלי

לצערי (אין מנוס) בעוד כחודש אמורה לעבור ניתוח עם הרדמה מלאה.אורך הניתוח הוא כ-30 דק'. שאלתי היא האם לא יעלם לי החלב? אני אמורה להיות בצום מ8 בבוקר. אני ממש בחרדה שיעלם לי החלב. ומתי הכי מוקדם אוכל להניק לאחר ההרדמה (כוונה, האם צריך לעבור פרק זמן מסויים בגלל ההרדמה?)? תודה

23/05/2014 | 19:23 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, קודם כל מאחלת לך החלמה מהירה. לגבי צום: תיבקשי לחבר אותך לעירוי נוזלים כמה שמוקדם לאחר שתתחילי צום. תקחי משאבה שתוחלי לשאוב. לגבי תרופות הרדמה את צריכה שהמרדים יבדוק לך, כי יש חומרים שונים. פשוט תיבקשי שיבררו. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה