הכנה להנקה עם פטמה שקועה

דיון מתוך פורום  הנקה

20/05/2014 | 13:20 | מאת: מימי

שלום, פטמה אחת אצלי שקועה. בכל הלידות סבלתי כחודש מפצעים וכאבים קשים, כנראה שהתפיסה לא מספיק טובה, כי גם לאחר ששלפתי אותה החוצה המבנה שלה לא היה סימטרי. יש לציין שהכאבים התחילו כבר ביום הראשון. אני רוצה למנוע את הסיוט הזה לקראת הלידה. כעת אני בתשיעי ומעוניינת למרוח משהו לסיכוך, שיכול למזער נזקים... מה מומלץ? שמעתי על שמן שקדים.

23/05/2014 | 19:18 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אני לא מכירה שמנים שיכולים להוציא פטמה. כי מה שאני מבינה שבעיה בדרך כלל עד שפטמה יוצאת. הייתי יותר עובדת בעזרת כמה שיטות בגדי להוציא פטמה לפני הלידה ומייד אחר לקבל עזרה מיואצת הנקה שתלמדי חיבור נכון.... בברכה אווה

מנהל פורום הנקה