תינוק לא מפסיק לינוק/לאכול

דיון מתוך פורום  הנקה

17/05/2014 | 07:36 | מאת: נועה

שלום יש לי תינוק בן 3 חודשים, על הנקה מלאה ולעתים מקבל בקבוק שאוב. הבעיה שלי שהוא לא יודע להתנתק כשמסיים לאכול וכך ממשיך וממשיך למצוץ וגם לבלוע חלב לפעמים. כל כמה דקות אני מנסה לנתק אותו עד שבסוף הוא לא מתלונן ונשאר מנותק. חשוב לי לציין שגם כאשר נותנים לו בקבוק הוא לעולם לא יפסיק לאכול לפני סוף הבקבוק גם אם יש בבקבוק כמות גדולה יותר ממה שאוכל בדרך כלל מה עושים? תודה!

19/05/2014 | 18:35 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, תינוק שלך בסדר גמור. הרבה פעמים תינוקות בסוף הנקה הופכים את פיטמה לסוג של מוצץ. אני מציעה במידה ואת רואה שהוא כבר סיים, פשוט להחליף את השד למוצץ. זה בסדר. לגבי בקבוק, יכול ליות יש לו תאבון טוב. וזה מצויין. בברכה אווה

מנהל פורום הנקה