כדורים לייבוש חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

10/03/2014 | 22:35 | מאת: קרן

שלום, אני אחרי לידה ראשונה ילדתי ביום שני בדיוק לפני שבוע , החלטתי כי אני רוצה להניק והתחלתי בבית חולים בהנקה ביום חמישי לפנות בוקר התחילה לי מיגרנה(סובלת ממיגרנות מגיל 13-הורמנלי) ולאחר שנתפקתי במיגרנה הבנתי כי ההורמון שמייצר חלב מגביר לי את התקפי המיגרנה מאותו לילה של יום חמישי אני עם כרובים קשורים מנסה להפסיק לגמרי את ההנקה אך עדיין יש חלב ואין שיפור משמעותי, האם מותר לי לשתות כדורים לייבוש חלב (כי בביח אמרו שאסור לי לשתות אותן כי אני נוטלת סלואו דרליו כדור אחד ביום)? והאם אפשר להפסיק סלואו דרליו ולשתות כדורים לייבוש חלב? אני ממש אובדת עצות אשמח לייעוץ

11/03/2014 | 09:25 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, אין משמעות לקחת כבור לייבוש חלב כי ההשפעה שלו יעילה בימים הראשונים בגלל הורמון פרולקטין שהוא מאוד גבוה אחרי לידה ובמהלך הימים הראשונים לאחר לידה הוא יורד הדרגתית ולאחר שבוע הוא כבר נמוך מאוד מפני שלתמונה נכנס הורמון אחר אוקסיטוצין שאליו כדור דוסטינקס לא משפיע ככלל. אני ממליצה להמשיך לעשות מה שאת עושה ואפילו לשאוב מעט רק בגדי למנוע דלקת בשד. לעקוב לאחר סימנים מבסרי דלקת כמו אודם מקומי על פני עור של השד וחום . במידע ומופיע יש לפנות לעזרה רפואית. תרגישי טוב!

מנהל פורום הנקה