אוכל ושינה

דיון מתוך פורום  הנקה

26/02/2014 | 18:09 | מאת: נגה

שלום רב, התינוקת שלי בת שלושה חודשים. אני מניקה. היא לא לוקחת מוצץ. היא נירדמת עלי ואני המוצץ שלה. כשהיא עיפה רואים שזו יניקה של מוצץ ולא אכילה עם בליעה. אבל מן הסתם ציצי בשבילה מקור אוכל ויש קשר כל הזמן בין אכילה ושינה כי זה אותו מקור. אמרו לי שלא טוב שיהיה הקשר הזה שהיא נירדמת על הציצי ולנסות להפריד ככה שאכילה תיהיה הנקה והרדמה ניפרדת. למה זה מומלץ? איך אעשה את זה? היא הרי לא לוקחת מוצץ אז איך ארדים אותה?

27/02/2014 | 01:24 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, הקושי שלך הוא מוכר והרבה אימהות נתקלות בביעה דומה. נכון שכרגע את רואה שאת לא יכולה להפריד בין הנקה ומציצה אבל באיזה שהוא שלב תצטרכי לעשות זאת מפני שתינוקך תילך למסגרת חנוכית. ברגע שאת רואה שהנקה עברה לשלב של מציצה יש לנתק אותה להציע מוצץ אולמצוא דרך אחרת שיכולה להרגע אותה. כל הסיפור זה עיניין של כמה ימים. תהיה בהתמדה וזה יצליח. בהצלחה. אווה

מנהל פורום הנקה