האם חייב להניק את התינוק

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2013 | 21:30 | מאת: עדי

איך שהוא יוצא? כי הבנתי שביומיים הראשונים הוא לא רעב וגם ככה אין הרבה חלב.

31/10/2013 | 11:15 | מאת: עדי יותם

יש חשיבות גדולה מאוד להנקה בשעה-שעתיים שמיד לאחר הלידה, כבר בחדר הלידה, ולהנקה מלאה ובלעדית, כולל בלילה, ב-48 השעות הראשונות - כדי לבסס הנקה טובה ויעילה, אספקת חלב שופעת, ומניעת גודש. הכמויות בימים הראשונים קטנות ומתאימות בדיוק לכמויות הקטנות שהתינוק זקוק להן. אמא בריאה ללא בעיות מיוחדות, עם תינוק בריא, לא זקוקה לשום תוספות. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה