מחזור בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/09/2013 | 08:41 | מאת: אלונה

שלום אני בת 32, חמישה וחצי חודשים לאחר לידה ראשונה (רגילה), מניקה הנקה מלאה. לפני חודש קיבלתי לראשונה מחזור מאז הלידה. המחזור היה יחסית רגיל ונמשך מספר ימים. שבועיים מיום תחילת המחזור קיבלתי שוב מחזור שנמשך מספר ימים, וכעת, שבועיים מיום קבלת המחזור האחרון קיבלתי שוב.... מאז הלידה נבדקתי פעמיים אצל גניקולוג ולא נראתה בעיה... האם ייתכן שבזמן הנקה יש מחזור כל שבועיים? האם זה פוגם באיכות החלב? תודה רבה

29/09/2013 | 18:03 | מאת: עדי יותם

כנראה שהמצב לא קשור להנקה, ואם עד עכשיו לא הרגשת בעיה סביר שלא תהיה גם בהמשך. חשוב (גם בלי קשר להנקה) שתאכלי הרבה מזונות עשירים בברזל כי איבדת כנראה דם רב מהרגיל. המשיכי להיות בקשר עם רופא הנשים שלך, בד"כ לוקח קצת זמן עד שהמחזור חוזר לסדרו.

מנהל פורום הנקה