הנקה+תמ"ל+פליטה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/08/2013 | 12:44 | מאת: נועה

שלום, בתי בת ארבעה חודשים אוכלת לרוב תמ"ל(90%) משולב עם הנקה (10%) היט נוטה לפלוט אחריי הנקה, כמות גדולה - לדעתי בעצם ת כל הכמות שינקה אני מנסה שכל הנקה תחשב כארוחה אך ישנם מקרים שהיא משדרת כי לא הספיק לה ואז אני מוסיפה תמ"ל בבקבוק לאחרונה החלפתי את סוג התמ"ל בהתחלה חשבתי שהבעיה ניפתרה אך היא חזרה.

01/09/2013 | 11:51 | מאת: עדי יותם

לפעמים שינוי בתזונה כמו הפסקה מוחלטת של קפאין (קפה, תה שמכיל קפאין, קולה, תה, קקאו, שוקולד) תעזור עם הפליטות. לאחרות עוזר הפחתה של חלב ניגר או בכלל חלב ומוצריו. כמו כן כדאי לעשות הפסקות בהנקה, לנסות הנקה בתנוחות זקופות, והשכבה על הבטן בזמן עירות. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה