גמילה בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  הנקה

19/08/2013 | 06:28 | מאת: זהבית

שלום רב. בני היקר בן שנתיים. ינק הנקה מלאה ורק הנקה הרבה זמן. כרגע מרגישה שמספיק לי ולא מוצאת את דרך המלך להפסיק. קצת הפכתי להיות מוצץ. הכי קשה בלילה. הוא ישן במזרן לידנו וזמן רב ישן איתנו. מהי הדרך הנעימה הנכונה והמתאימה ביותר להפסיק? תודה, זהבית.

22/08/2013 | 19:05 | מאת: עדי יותם

שאלת שאלה גדולה... את צריכה להחליט שאת מוכנה לגמילת לילה, בשלב ראשון. אפשר להבהיר, למשל, שיונקים הנקה אחרונה בלילה ואחר כך שוב רק בבוקר. לנהל איתו שיחה מקדימה - שממחר/מחרתיים/בעוד שבוע לא יונקים בלילה, והוא יכול לקבל חיבוק או מים במקום. הוא יכול להסתדר בגילו בלי אוכל בלילה. לגבי גמילה מהנקות ביום - נסי להסיח את דעתו ולהציע לו דברים אחרים לפני שהוא מבקש הנקה -ב גילו את בוודאי כבר יודעת מתי הוא רגיל לינוק (כשאת מדברת בטלפון... יושבת על כורסה מסוימת.. וכו'). בהצלחה!

מנהל פורום הנקה