ילדתי לפני שבועיים והחלב איננו...

דיון מתוך פורום  הנקה

28/07/2013 | 10:09 | מאת: אמא מיוסרת

שלום וברכה ילדתי בשעה טובה את בתי לפני שבועיים בדיוק. לאחר שבוע שוב נהיה לי גודש (בפעם השניה) אף הפעם משהו מחריד... בתום לב ולצערי שמתי עלי כרוב קרים במשך 15 דקות לא במטרה לייבש את החלב לגמרי אלא על מנת להקל...לצערי מאז כמות החלב ירדה לגמרי ואז התברר לי שהעלים סופחים את כל הנוזלים ומספיק פעם אחת...(האם נכון?) קניתי כדורי חילבה של הדס (לא ממש עוזר) מקפידה על מנוחה ועל תזונה (פחות או יותר). האם אין מה לעשות? אני מאד מאד רוצה להניק ובתי משתפת פעולה וחבל לי...אני מניקה כיום בקושי 10 דקות בכל צד...החזה חזר לגודלו המקורי. אשמח לעצות וטיפים במהרה...תודה.

28/07/2013 | 18:22 | מאת: עדי יותם

אוי, כמה מלחיץ :-( קשה לי להאמין שמרבע שעה נוצר נזק בלתי הפיך, לאחר שאת מתארת התחלה טובה ונורמלית (אולי קצת מוגזמת, עם הגודש ;) ). רוב הסיכויים שפשוט איבדת את הביטחון. אני מציעה שתיפגשי בהקדם עם יועצת הנקה מוסמכת שתעריך את כמות החלב הנוכחית (יש כאלה שמגיעות עם משקל ועושות שקילת ניסיון - את חלק מהאמהות זה מלחיץ, אבל לרוב יכול להרגיע...) ותנחה אותך בהמשך הדרך. ככל שתפעלי קרוב יותר ללידה כך יהיה קל יותר לשקם. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה