הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

23/07/2013 | 18:15 | מאת: אמיליה

שלום יש לי כמה שאלות לגבי הנקה 1.אני לוקחת אלטרוקסין בהריון אני בחודש תשיעי ו מעוניינת להניק עד עכשו לקחתי 100 מ''ג כל יום האם הכדור משפיעה על ההנקה אחרי ליידה ו עד בדיקת דם של בלוטת התריס לקחת את האותו מינון כמו בהריון? 2. בהריון ראשון שלי נדבקתי בווירוס cmv ו בגלל זה לא הנקתי עכשו אני בהריון שני ו הבנתי שמותר להניק אחרי ההדבקות של ההריון הראשון זה נכון? עד כמה ההנקה מותרת בהריון שני אחרי הווירוס? תודה יום טוב

24/07/2013 | 09:37 | מאת: עדי יותם

נשים רבות מניקות עם חוזר איזון של בלוטת התריס וטיפול באלטרוקסין. זו לא צריכה להיות סיבה להימנע מהנקה. באשר למינון יש להתייעץ עם הרופא. לשאלות ספציפיות על תרופות, יש לפנות למרכז הטרטולוגי בבי"ח בילינסון. CMV ככל הידוע לי מהווה בעיה רק כשמדובר בפגים, ולא בתינוק שנולד במועד. בהצלחה ושיהיה בשעה טובה!

מנהל פורום הנקה