מניקה שנה ורוצה הריון

דיון מתוך פורום  הנקה

07/07/2013 | 16:03 | מאת: נורית

שלום אלן,אני מניקה את בני בן השנה, הנקה הכוללת לילות וללא מוצץ. לא קיבלתי עדיין מחזור, אך מעוניינת בקרוב להיכנס להריון נוסף. אני לא רוצה לפגוע בהנקה, מה אפשר לעשות?

10/07/2013 | 09:07 | מאת: עדי יותם

שלום נורית, כל הכבוד על המשך ההנקה בגיל זה והרצון להמשיך עוד! אפשר לנסות להוריד הנקות לילה או חלקן, בגיל זה חלק גדול מן התינוקות לא זקוקים להנקה לצורכי תזונה. מוזמנת לקרוא גם תשובתי למטה לשירה - אמנם המצב שם קצת שונה בגלל גיל התינוק. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה