בעיות בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

24/06/2013 | 21:49 | מאת: פופסיק

התינוקת שלי בת חודש ומהיום הראשון היו לנו בעיות בהנקה. הפיטמה שלי מאוד קטנה ושקועה ולנסיכה שלי יש גם לשון קשורה. לאחר מס' יועצות הנקה, כרגע משתמשת בפיטמות סילקון. שבוע אחרי הלידה אושפזי עם מסטיטיס מה שאילץ את בעלי להאכיל עם תמ"ל. בימים האחרונים היא הייתה מחוברת לציצי שלי כמעט כל היום ואתמול אובחנה אצלה פטריה בפה. בלילה האחרון סוף סוף הייתה רגועה הינקתי והיא נרדמה וישנה 3 שעות כל פעם. כרגע הבעיה היא שהיא צורחת, אני נותנת לה את הציצי, היא כמעט ולא יונקת מתחילה לצרוח עוד שהפיטמה בפה. לפעמים לוקחת את הפיטמה ואז משחררת אותה וצורחת שוב. השאלה שלי היא למה היא מבקשת לאכול אבל לא מוכנה לינוק? מה אפשר לעשות? אני ממש מיואשת כבר ומתחילה לחשוב על לעבור באופן קבוע לבקבוק. תודה

25/06/2013 | 00:02 | מאת: אלן שיין

שלום לך, וואו. מסע ארוך של יסורים!! יש 2 דברים בולטים בהיסטוריה שלכם. 1. האם התרו את הלשון? אם לא זה מאוד יכול לגרום לתסכול מצד התינוקת. 2. מה עם הפטרייה. מה שאת מתארת זאת התנהגות קלאסית של תינוקת עם פטרייה על הלשון. אם לא טיפלת בפטרייה היא לא נעלמת. בשני המקרים - גם לשון קשורה וגם פטרייה יש לטפל בזה אחרת שום דבר לא ישתנה לגבי דפוס היניקה שלה. בברכה אלן

25/06/2013 | 03:04 | מאת: פופסיק

תודה רבה על התגובה. לגבי הלשון הקשורה רוםא הילדים אמר שאין צורך להתיר מאחר והמצב לא רציני. לגבי פטריה הילדה מקבלת טיפות ואני מטפלת במקביל עם משחה... מקווה מאוד שזו סיבה להתנהגות שלה ושיעבור מהר ונוכל סוף סוף להינות מההנקה :)

מנהל פורום הנקה