האם אפשר להניק עם כדור שינה?

דיון מתוך פורום  הנקה

19/05/2013 | 22:20 | מאת: לילי

אני לוקחת כדור שינה באופן קבוע ואני צריכה ללדת עוד מעט . נאמר לי שאם הכדור לא נשאר בדם אפשר להניק. לכמה זמן הכדור זודורם נשאר בגוף? האם יש אשפרות להניק עם כדור שינה?

20/05/2013 | 17:55 | מאת: אלן שיין

שלום לילי, תצרופות תמיד יותר זמינות לעובר דרך השלייה בהריון מאשר דרך חלב אם והנקה. בדרך כלל - מה שמותר בהריון עוד יותר מותר בהנקה. כדי לבדוק את התרופה הספציפית רצוי לוודא עם מרכז למידע אודות תרופות בזמן ההריון והנקה: 1. בילינסון: 03-937-6911 2. אסף הרופא: 08-977-9309 בהצלחה! אלן

מנהל פורום הנקה