כמה זמו להניק

דיון מתוך פורום  הנקה

16/05/2013 | 12:22 | מאת: שבע

כמה זמן בערך צריך להניק תינוק שצריך לאכול 35-40 סיסי? התינוק בן שבוע וחצי וניראה שהוא יונק טוב.

16/05/2013 | 14:39 | מאת: אלן שיין

שלום לך ומזל טוב. מאוד מומלץ לרכוש את הספרון "הנקה-להעניק מהרגע הראשון" שכתוב לעומק על כל מה שצריכים לדעת - כדי להיניק לפי ההמלצות המקובלות קרב יועצות הנקה מוסמכות IBCLC. יש המון דעות סותרות ומגוונות שהן בעצמן יכולות לשבש את ההנקה. ניתן להזמין בטל: 03-6472411. בכל אופן השאלה לא ממש מובנת אם כי זה לא כמות האוכל שתינוק צורך אלא פעמים במשך היממה שהוא יונק. את לא יודעת בדיוק כמה הוא צריך או כמה שהוא אוכל כל הנקה - לכן זה משתנה מתינוק לתינוק. לשל תינוק יש את הדפוסים שלו. אם תלכי לפי הסימנים שלו - שרוצה לינוק אז אין כל אפשרות שלא יקבל מספיק. הכמות הוא יקבל והוא יקבע בכנה הנקות הוא צריך כדי לעשות את זה. תניקי אותו ללא עזרים נוספים כמו מוצץ מלאכותי - או בקבוקים לפחות עד שההנקה מתבססת (כחודש עד 6 שבועות ) אז תכירי יותר טוב את הדפוסים האישיים שלו. כל האביזרים עלולים לשבש את ההנקה. תינוק יכול לסיים את ההנקה לאחר 40 דקות אפילו עד שעה כמובן כולל שני שצדדים. עם הפסקה באמצע הצדדים. בהמשך יש תינוקות שגם יכולים לסיים תוך 20 דקות. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה