האם יתכן שהחלב בדרך להיגמר??

דיון מתוך פורום  הנקה

06/03/2013 | 22:38 | מאת: מורי

הי הלן,בני בן ה7חודשים ינק הנקה מלאה עד שהתןוספו המוצקים.מאז המוצקים הוא מקבל בוקר וערב ובניים כמובן(ההנקה בבינים אינה ממושכת כמו בוקר וערב.לפני יומיים הכנסצי את בני למסגרת בגן,כך שיצא שאינו ינק בין הארוחות -שאבתי לחילופין.כמו כן שינוי נוסף לאחרונה מקבל בארוחת הערב חלב אם שאוב בתןספת דייסה.אני שואבת כל3-4 שע'אך הכמויות הולכות וקטנות..עיזרי לי בבקשה.

08/03/2013 | 17:09 | מאת: עדי יותם

קשה לדעת מה הסיבה. ייתכן שמשאבה טובה יותר תועיל. נסי לשאוב בשעות קבועות, החליפי צדדים לפי הזרימה ולא לפי זמנים, והוסיפי שתי דקות "על ריק" מכל צד כשלא יוצא יותר כלום. אל תשאבי יותר מ-30 ד' בסה"כ בכל שאיבה. עדיפות שאיבות קצרות ותכופות על פני ארוכות ומרווחות. יש אמהות שנעזרות בצמחים מגבירי חלב כגון מורינגה רותמית או חילבה (שלא מומלצת במקרה של בעיות בבלוטת התריס, לחץ דם נמוך או סוכר נמוך). בהצלחה!

מנהל פורום הנקה