תוספי תזונה בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

04/03/2013 | 00:03 | מאת: ליבי

שלום, אני מניקה כבר חודש. לקחתי מספר תוספי תזונה בזמן ההיריון אבל הפסקתי לקחת אותם לאחר הלידה. האם יש צורך בלקיחת תוספים מסוימים בזמן ההנקה? הרופאה שלי לא הייתה לגמרי ברורה בנושא הזה. תודה רבה.

04/03/2013 | 23:04 | מאת: עדי יותם

הרבה אמהות ממשיכות לקחת תוסף ויטמינים להריון גם בתקופת ההנקה וכן אומגה 3. אני ממליצה לקרוא את "המדריך השלם לתזונה בהריון" מאת הדיאטנית טובה קראוזה, שמפרט מצוין גם לגבי תזונה בהנקה - מה קל לקבל מן התזונה ומתי כדאי להיעזר בתוספים. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה