מקבל מחזור ואני מניקה הנקה מלאה כבר שבע חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה

01/03/2013 | 10:05 | מאת: אלן

אני רוצה לדעת כולם טוענים שזה לא נורמלי אני כל חודש מקבלת מחזור ומניקה מלא כבר שבעה חודשים מאוד רוצה להמשיך לפחות עד שנה הבעיה שאני במחזור חמישה ימים והילדה אוכלת ומוציאה וזה סיוט היא בוכה ולא מוכנה למטרנה/סימילק רק אנקה מה אני עושה נותנת פרות וירקות ודייסות איך היא רוצה חלב שלי ובמחזור כניראה לא טעים

02/03/2013 | 09:15 | מאת: עדי יותם

את דווקא מתארת מצב מוכר ולא "לא נורמלי"... זו באמת בעיה ומתסכל לעבור כך כל חודש, אבל עם הזמן הילדה תאכל יותר מזון מוצק וזה יקל עליה. אפשר להשתמש בשיטות מקובלות להגברת חלב לאורך כל החודש בתקווה שהירידה בכמויות במהלך ימי המחזור לא תשפיע כל כך (שאיבה - לאורך כל החודש פעם-פעמיים ביום, ותוכלי להיעזר בחלב השאוב בימי המחזור), נטילת מגבירי חלב כמו חילבה בתנאי שאין לך בעיות בבלוטת התריס או לחץ דם נמוך או סוכר נמוך), ובעיקר מנוחה, שתייה ואכילה בפרט בימי המחזור. בהצלחה!

מנהל פורום הנקה