בכי תוך כדי האכלה

דיון מתוך פורום  הנקה

06/11/2012 | 21:27 | מאת: חן

הי, הקטנה שלי בת חודשיים ושבוע ועד לפני שבועיים בהנקה מלאה. לפני שבועיים התחלתי ללמוד אז אני שואבת ומביאים לה בזמן שאני בלימודים. עד לפני שבוע הכל התנהל כרגיל. לפני שבוע התחיל בכי תוך כדי האכלה- מבקבוק ומהנקה. לפעמים היא נרגעת ברגע שנותנים לה מוצץ ואז אני מוציאה את המוצץ ומדביקה אותה להנקה והיא ממשיכה לאכול עד הסוף- רגועה. לעיתים היא אוכלת ובוכה, מנסים גזים ומוצץ וכלום לא עוזר ולאחר דקה או שתיים היא חוזרת לאכול. הבכי תוך כדי האכלות מקשה עלי מאוד ואני מרגישה שאני מתחילה לאבד קצת את הסבלנות שלי. אשמח לעזרה (אם ישנה) חן

07/11/2012 | 00:33 | מאת: אלן שיין

היי חן, בכי בזמן ההנקה אולי מצביע על פטרייה בפה - לשון אחורנית אז כדאי ללכת לרופא לבדוק. אם יש לה שכבה לבנה על הלשון - כמו קוטג' אז כנראה שזה זה. הרופא יתן טיפול ותראי שיפור לאחר יממה. הטיפול חייב להיות בו זמנית בפה וגם בפיטמות. בברכה אלן

07/11/2012 | 23:47 | מאת: חן

הי, היינו השבוע אצל רופא התפתחותי (לפני שהגבת לי:)) והוא בדק את הגרון והפה ואין כלום. יכולה להיות עוד סיבה לבכי? תודה

מנהל פורום הנקה