דיאטה ללא סוכר וגלוטן בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2012 | 09:52 | מאת: יעל

שלום, ילדתי לפני שלושה חודשים ואני מניקה באופן מלא. אני מעוניינת להתחיל דיאטה ללא סוכר וגלוטן אך חוששת שמא התינוק לא יקבל את הדרוש לו באם לא אוכל פחמימות וסוכרים. האם ניתן לעשות דיאטה כזו בהנקה? תודה

22/10/2012 | 16:42 | מאת: אלן שיין

שלום יעל, אפשר לעשות כל דיאטה מבוקרת שדואגת לספק את כל אבות המזון. זה לא חייב להיות פחממות וגלוטן. לא נראה לי שיש בעייה כאן כי לרוב החלב נוצר ללא הרבה קשר למה שאת אוכלת. יש בעייה רק אם מונעים מהגוף את הויטמינים החיוניים לגוף כמו קומפלקס B - שיש בבשר. בברכה אלן

מנהל פורום הנקה