מציאת מוסד לאימי הסובלת מדמנציה באיזור חיפה/קריות

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

08/12/2007 | 11:36 | מאת: יפעת

אימי סובלת מדמניציה. יש הפרעות זיכרון ותפיסה אך היא מכירה את משפחתה ויכולה לאכול לבד ,להנות מהופעה של מוזיקה ולפעמים גם הרצאות וצפייה בטלויזיה. אני צריכה למצוא לה מוסד חדש משום שהמקום שבו היא נמצאת כיום לא מוכן שתשאר אצלו עקב טיפול רב בנושא ניקיון והתפרצויות של כעסים מול המטפלות. אני מתגוררת בחיפה ומחפשת לה מקום חלופי שבו תוכל לשמור עדיין על כבודה ופרטיותה וגם לקבל טיפול מתאים. כיום היא מתגוררת בחדר לבד והייתי רוצה שתמשיך כך גם להבא. היא ניידת בחדרה עם הליכון ומחוץ לו עם כסא גלגלים. היא זקוקה לעזרה בלבוש ורחצה. האם תוכלו להמליץ לי על מקום כזה באיזור חיפה והקריות? תודה

09/12/2007 | 11:49 | מאת: ע

יפעת, השאלה אם מתאימה לך מחלקה סיעודית או מחלקה לתשושי נפש. ואת זה כדאי לשמוע מרופא מייעץ. לגבי מקום מתאים, אין כמו ביקור במקומות הבאים בחשבון - בשעות שונות של היום, לבחון מקרוב את תנאי המחיה, לשוחח עם בני משפחות של מטופלים במקום. יש בתים סיעודיים גם בקיבוצים באיזור

11/12/2007 | 06:35 | מאת:

יפעת שלום. מציאת מקום מתאים כרוכה בחיפוש רב. היא דורשת ממך לבצע סיורים , לבקש המלצות וכו'. נערכו כאן דיונים רבים בנושא ואני שולחת לך כמה לינקים.http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xPG-16,xFT-3507,xFP-3512,m-Doctors,a-Forums.html אולי כדאי גם לפנות לחברות איתור והשמה שיעזרו לך למצוא כיווןhttp://www.gilhazahav.co.il/show.php?idp=158&id_list=11&name_cat=יעוץ%20והכוונה&fullcatpath=אינדקס%20שרותים%20ועסקים בהצלחה נעה