להפטר מהחיתול למבוגרים עם בריחת שתן מוגברת

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

09/08/2005 | 07:50 | מאת: מיקי הרמן

לאחר שנים של העברת "מודל" החיתול לתינוקות אל המטופלים המבוגרים, פיתחו באירופה המערבית (בעצם בסקנדינביה) שיטה המותאמת למטופלים המבוגרים בכך שהיא שומרת על הדיסקרטיות, הפרטיות של הבעיה מצד אחד ועל עור יבש , ללא ריחות וגירויים מצד שני. הפתרון נובע משני פיתוחים טכנולוגיים שחוברו יחדיו: פד ג'ל שטוח עם כשר ספיגה מדהים ומנטרל ריח (במקום הספיגה בצמר גפן הנפוח) ורשתונית לייקרה לשימוש חוזר שמצמידה את ה"פד-ג'ל " למקום הנכון בבטחון ודיסקרטיות ומאפשר לעור להשאר יבש וקריר למנוע גירויים שעלולים להסתבך (במקום הסגירה של 24 שעות בניילון של הטיטול). לפנות ליעוץ והדגמה בחברת "אשר"מ" טל 0544550587 . להשיג בבתי מרקחת איכותיים או ישירות לבית.

17/08/2005 | 18:31 | מאת:

אנא לא להשתמש בפורום למטרות מסחריות יש לכך את המקומות המתאימים.

12/11/2006 | 11:06 | מאת: ר

שלום אמי מתקתרבת לגיל 80, ולאחרונה קורה שהיא לא מצליחה להתאפק, ובורח לה השתן באמצע הרחוב, או בסיטואציות מביכות אחרות - לפני שהיא מספיקה להגיע הביתה. היא מסרבת להשתמש בחיתול (משום פגיעה בכבודה העצמי ומשום שקשה לה לקבל את המצב החדש). יש לציין שהיא כבר נוטלת כדור להפחתת כמות השתן. אילו פתרונות חלופיים קיימים על מנת שבן אדם קשיש יוכל להמשיך לנהל חיים תקינים במצב זה? ובגיל זה? תודה, ר.