עזרה לאבא

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

06/04/2008 | 18:29 | מאת: mati

שלום רב, אבא שלי הוא אדם בן 91. לוקח תרופות ללחף דם, כדור שינה ללילה, ועוד תרופה להרגעת הקיבה. (מערכת עיכול רגישה). הוא מאושפז בבית אבות מזה כ-3 שנים. בבית האבות הטיפול מסור וסדר היום מאורגן, שקט ורגוע. הוא בן אדם, יחסית לגילו, עצמאי וצלול. אלא מה? כל כאב (תמיד היה כזה) מדאיג אותו ואפילו משבש אותו. כמובן בגיל הזה לא חסרים כאבים. עיקר הבעיה כרגע הם כאבי הרגליים עקב ורידים נפוחים, מהם סבל כל החיים אבל עכשיו כנראה הכאבים מתגברים. הרופא המטפל בבית האבות אמר לו שאין מה לעשות. אני טוענת שגם אם לא מדברים על ניתוח (גם אני לא רוצה), עדיין אפשר להקל עליו. הוא מורח כרגע ונורוטון, אבל הכאבים לא פוסקים. האם כדאי להתייעץ עם רופא מומחה נוסף? האם הופיעו אמצעי הרגעה חדשים למקרים דומים בשוק? האם ישנו טיפול אחר כיום שלא כרוך בניתוח לגיל הזה? אודה מאוד מאוד על התיחסות.

07/04/2008 | 09:28 | מאת:

כדאי לפנות לרופא שמומחה לתחום של כאב ולהתיעץ איתו.ניתן להתיעץ גם בפורום הזה.http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-757,m-Doctors,a-Forums.html מהזוית הפסיכולוגית ניתן להעזר בתרגילי דמיון מודרך/ביופידבק שיכולים להקל במצב כזה. דרוש לשם כך איש מקצוע כפסיכולוג רפואי או קליני שמתמחה בנושא. בברכה והרבה בריאות נעה

07/04/2008 | 09:42 | מאת:

יתכן ותוכל לקבל רעיונות גם בפורום של היפנוזה רפואיתhttp://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1689,m-Doctors,a-Forums.html