Q10

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

13/12/2007 | 21:54 | מאת: לאה

שלום רב אבי בן 87 התחיל לקבל כדורי Q10 לפני כ 3 חודשים. הוא סובל מדימנציה וכרגע ללא כדורים. בנוסף הוא הולך עם הליכון וכיסא גלגלים ומחובר לקטטר באופן קבוע בגלל בעייה בשלפוחית ובערמונית. במהלך החודש האחרון הוא התחיל לדבר על סקס ומין (לא מתאים לאופי שלו) ועל רצון שלו לחזור ולתפקד מינית. לדעתנו זה קשור לכדורי Q10. האם נכון? מה ניתן לעשות בנושא? תודה

19/12/2007 | 19:04 | מאת:

כל שינוי דראסטי בהתנהגות מחייב פניה לגריאטר או פסיכוגריאטר לשם התיעצות. יתכן שזה גם חלק ממהלך המחלה . כדאי לפנות להתיעצות