קיום יחסים בהריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2016 | 09:47 | מאת: ליטל

שלום, אני בהריון תאומים PGD שבוע 15 פלוס. מדובר בתאומים DCDA רציתי לשאול האם יש מניעה לקיים יחסי מין בשלב זה של ההריון או בכל שלב אחר. לפני שבוע עשיתי US צוואר הרחם. אורכו: 33 מ"מ. בתודה מראש

07/11/2016 | 14:35 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

באופן כללי אין איסור על קיום יחסים בהריון, אך כל מקרה לגופו. שוחחי עם הרופא שלך אשר מכיר את שאר הפרמטרים, רקע מילדות, מהלך ההרון עד כה וכו' אשר יתן לך המלצה פרטנית. בברכה, ד"ר בורשטין עירד חטיבת נשים ויולדות, מרכז רפואי אסף הרופא

מנהלי פורום הריון ולידה