פקק הרירית- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/08/2011 | 14:26 | מאת: שרה

שלום רב, בת 27, הריון ראשון לא הפלות, במעקב הריון בסיכון גבוה עקב חלבון עוברי גבוה שבוע 38+2 יש הפרשות ריריות אדמדמות, האם לגשת למיון? חזרתי משם לפני כ-שעתיים בעקבות כאבים בבטן העליונה, הכל תקין לאחר הבדיקות (אולטרסאונד, שתן, בדיקות דם) מה עלי לעשות?? אנא עזרתכם!

10/08/2011 | 10:43 | מאת: תמר

הי שרה, במקרה שלי, לאחר שהשתחררתי מביה"ח (בשבוע 28) והתלבטתי לגבי מספר דברים,התקשרתי למיון יולדות וענו לי ברצון. אולי שווה לך להשיג את מספר הטלפון שם ולשאול אם יש סיבה להגיע... בהצלחה!

11/08/2011 | 00:01 | מאת: יעל מוזס

שרה שלום לפי מיטב הבנתי נבדקת היום במיון, אם נבדקת גם בדיקה פנימית-נרתיקית יכול להיות שלאחר בדיקה זו תהיה הפרשה מעט דמית . אם זה הפקק הרירי זה יכול להיות סימן מבשר לכך שהלידה יכולה להיות בתקופה הקרובה . כדאי לחכות להתחלת צירים ואז להגיע לחדר לידה. אם הכל תקין ורגיל ואת מרגישה תנועות כרגיל את יכולה להמתין לצירים. אני מתארת לעצמי שהזמינו אותך גם בהמשך לביקורת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה