כאבים בעצם הזנב לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/06/2011 | 09:39 | מאת: שולה

shשלום, לפני שבוע ילדתי לידה טבעית ועקב אילוצים ללא אפידורל. הלידה הייתה ארוכה וקשה ובסוף היה צורך לבצע סוג של ואקום. יומיים לאחר הלידה התחלתי להרגיש כאבים עזים באיזור עצם הזנב. הכאבים מלווים אותי כשאני מתיישבת, קמה, בשכיבה, בעמידה והליכה. מצליחה להקל קצת עם משככי כאבים. האם ייתכן שבמהלך הלידה פגעתי בעצם הזנב? האם ייתכן שנוצרה דלקת או שסדקתי משהו ? מה ניתן לעשות ? תודה

29/06/2011 | 13:58 | מאת: מרים רבינוביץ

שולה מזל טוב! המצב אותו את מתארת יכול לנבוע מגורמים רבים. לא ניתן לענות על סמך הנתונים שסיפקת. במידה ולא תחול הטבה משמעותית אנא פני לרופא לבדיקה והמשך ברור (ד"ר שולט).

מנהלי פורום הריון ולידה