חוסר שינה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2005 | 11:38 | מאת: ענבל

שלום רב, אני נמצאת בשבוע 31 להריוני. רציתי לדעת מהן ההשלכות של חוסר שינה מוחלט בהריון. כיצד זה משפיע על עוברי??? יש לציין שהפרעות השינה נמשכות מזה כחודשיים ימים. הסיבות להפרעות כנראה חרדות אשר אינן באות לידי ביטוי במשך היום אלא רק בלילה . הייתי אצל רופא אשר נתן לי כדורי שינה. איני לוקחת אותם בכדי לא להזיק לעוברי. עוד דבר, איני ישנה גם ביום. שאלה נוספת: האם ידועה לכם תופעה זו בנשים הריוניות??? אודה מאוד לתשובתכם

29/05/2005 | 12:33 | מאת: ענת

לעינבל הצטערתי נורא לשמוע שאת לא ישנה- קודם כל זה מזיק לך את בטח עצבנית וחסרת כח לביצוע משימות יום יום... ניסית משהו טבעוני ?? - פרחי באך למשל ?? תבררי אני יודעת שהם משפיעים נהדר יש בראשון לציון בית מרקחת שרוקחים תרופות טבעיות אם תרצי אמסור לך פרטים שלהם בהצלחה ושתהייה לך שינה !!

29/05/2005 | 13:02 | מאת: ענבל

הי ענת, ראשית, תודה על התענינותך ורצונך לעזור. ברוב יאושי, פניתי גם לרפואה ההמופאתית ואכן ניתן לי טיפול הכולל 2 תמציות עם מרכיבים שונים של צמחי הבאך וגלובלים (כדורים קטנים) להשראת שינה. מאז, עבר כשבוע ללא שום הקלה. כמובן שאני ממשיכה ליטול אותם אבל אני ממש חסרת אונים לנוכח המצב. שוב תודה מקרב לב,

29/05/2005 | 12:38 | מאת: דר' יובל יפת

אין מידע מבוסס ורב בנושא. זה מסוכן לתפקודך ודרכך לעובר. נראה לי שעדיף לקחת את הטיפול. הפרעות שינה בהריון הן שכיחות, אך לא בעצמה שאת מתארת. בברכה, דר' יפת יובל הריונות בסיכון גבוה ובדיקות אולטרסאונד בהריון המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי בי"ח "שיבא" תל השומר

29/05/2005 | 13:09 | מאת: ענבל

לד"ר היקר שלום, כפי שהנך רואה לפי מתן תשובתי לענת, אכן אני מנסה את הרפואה הטבעית אך ללא הועיל. אני רוצה להחזיק מעמד עד הלידה ללא כימיקלים. דבר חשוב שעליי לציין, ברוב יאושי ותסכולי, ניסיתי בהתחלה ליטול כדורי בונדורמין שהרופא רשם עבורי, אבל לאחר מס' ימים לא הורגשה השפעתם והמצב חזר לקדמותו. אני פשוט מיואשת. תודה מקרב לב על תשובותיך

מנהלי פורום הריון ולידה