כאבי בטן בהריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/05/2005 | 13:51 | מאת: נועה

אני בהריון שני בשבוע 7. עברתי אולטרא סאונד והכל תקין. ממש עם ההיקלטות חליתי בדלקת ריאות ועוד לא ממש חזרתי לעצמי.עד עכשיו תפוס לי השריר מתחת לצלע הימנית. עכשיו אני סובלת מתחושה לא נעימה שכאילו תקוע לי משהו בגרון וזה מלווה בכאי בטן עליונה קיבהאו סרעפת. בכלל יש לי התקפי רעב שאני ממש מרגישה מחנק בגרון ואז כשאוכלת נעלם לי התיאבון ואני מתמלאת מהר ומתחילים כאבים בקיבה/סרעפת. נא עזרתם-זה נורמלי או שקורה לי משהו?....

28/05/2005 | 21:00 | מאת: דר' יובל יפת

נשמע נורמאלי, בכל זאת בדקי שעם הריאות הכל בסדר. בברכה, דר' יפת יובל הריונות בסיכון גבוה ובדיקות אולטרסאונד בהריון המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה