חיידק בשתן לפני הריון- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/11/2019 | 16:28 | מאת: מאיה

שלום, אני ובעלי נמצאים לפני ביצוע הריון בעזרת תרומת ביצית, דרך הפרייה חוץ גופית. בעלי עשה בדיקות שתן ויצא לו חיובי- POSITIVE -UREA.UREALYTICUM-PCR אנו משתמשים בזרע שלו ובתרומת ביצית. האם החיידק קיים גם בזרע? האם נוכחות החיידק יכולה לעבור לעובר ולפגוע בו כעת או במהלך הלידה? האם עליו לעבור טיפול לפני ביצוע הפריה של הזרע? אני ממש לחוצה חיכינו כ"כ להפריה הזו ואני לא יודעת מה לעשות??? תודה מראש!

16/11/2019 | 15:10 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום מאיה טרם ביצוע הפריה חוץ גופית הזרע עובר בדיקה אז לא חושבת שיש סיבה לחשוש, כמובן שיש לעדכן את הרופא המטפל שלכם בתוצאות הבדיקה. נוכחות חיידק בשתן לא אומר שיש בזרע ובכל מקרה במקרה של גברים דורש טיפול אנטיביוטי.

מנהלי פורום הריון ולידה