בדיקת ביוץ חיובית כמה ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2019 | 09:13 | מאת: קרן

שלום רב ביום רביעי ביצעתי מעקב זקיקים הגודל היה 22 הרופא אמר לקיים יחסים כי הביוץ כנראה יגיע באותו יום. עשיתי בנוסף בדיקת ביוץ ביתית יצאו שני קווים ברורים . המשכתי לעשות בדיקת ביוץ וגם ביום חמישי ושישי יצאו שני קווים ברורים. מה זה אומר? שהביוץ כל כך ארוך? שפיספסתי את יום הביוץ? או שהבדיקה מראה תשובה חיובית גם אחרי הביוץ?

04/11/2019 | 20:21 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום קרן בדיקה ביתית מזהה את ההורמון lh מעל ערך מסויים לפי סוג הערכה. רמת ההורמון עולה לפני הביוץ מגיעה לשיא ויורדת בהדרגה לכם הערכים נשארים מוגברים לכמה ימים. אין משמעות לבדוק אחרי שלראשונה זיהית שני קווים. בהצלחה!

04/11/2019 | 20:33 | מאת: קרן

כלומר מרגע שראיתי שני קויים התרחש ביוץ ?

מנהלי פורום הריון ולידה