לידת מים בבי"ח אסף הרופא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/10/2019 | 11:56 | מאת: עדי

שלום, רציתי לדעת אם קיים פרוטוקול שמתאר את הנהלים בלידת מים בבריכה. מה התנאים המוקדמים ליולדת? האם ניתן לבצע לידת מים רק בחדר ללידה טבעית? איזה סוגי בריכות מאפשרים? יש צורך להביא משאבה? וכד'.

01/11/2019 | 20:32 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

קיים פרוטוקול. ישנו חדר מתאים ללידה בבריכה , על היולדת להביא איתה את הבריכה מדגם Intex 58480 נסיון לידה במים מתאפשר רק במקרה של מהלך הריון ולידה תקינים בנועד. כאשר בוצע מעקב הריון מלא ללא סיבוכים, עם הערכת משקל שלא צפויה להיות מעל 4 קג. לידה קלה!

מנהלי פורום הריון ולידה