צום כיפור בהריון בסיכון בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/10/2019 | 20:37 | מאת: אסתר

אני בשליש ראשון של הריון בסיכון עם יתר פעילות בלוטת התריס 0.09 וברזל נמוך וסודיום נמוך האם אוכל לצום יום כיפור מבלי לסכן את העובר . אני בת 46 יש לי 7 ילדים בבית ב"ה לתשובתך אודה , אסתר אברהמי

04/10/2019 | 18:58 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

לא ברור לגמרי מדוע מדובר בהריון בסיכון, האמת היא שבשליש הראשון עניין הצום פחות קריטי פרט לעובדה שאת עלולה להתייבש בקלות יותר בגלל חוסר שתיה ומאחר ולחצי הדם נמוכים את עלולה להתעלף בקלות, אם את מאוד רוצה הייתי נוקט במדיניות של "שתיה לשיעורים" זה מאוד ובקורה התחתונה נוזלים זה החלק החשוב

מנהלי פורום הריון ולידה