מחזור ראשון לאחר לידה ...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/09/2019 | 00:11 | מאת: סתיו

6 שבועות בדיוק אחרי הלידה בייצתי , אני יודעת כי אני מרגישה ביוץ . יומיים לאחר הביוץ הלכתי לבדיקה שגרתית אצל הרופא נשים שאמר לי שהוא רואה כריש דם ברחם ושאל אותי אם אני עדיין מדממת מהלידה .( מה שכבר לא קרה .. הפסקתי לדמם ) יום אחרי הבדיקה אצל הרופא (3 ימים אחרי הביוץ) התחיל דימום אינטנסיבי שנמשך 4 ימים בערך .. השאלה שלי אם זה היה המחזור הראשון ? ואני לא מניקה .

29/09/2019 | 15:28 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

סביר מאוד שכן, תלכי לביקורת נוספת לוודא שכל תוצרי ההריון יצאו

מנהלי פורום הריון ולידה