בדיקת הריון ושק הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/08/2019 | 12:43 | מאת: מור

שלום רב, בבדיקת דם לגילוי הריון יצא בטא 13,338. עשיתי אולטרסאונד וכרגע רואים רק שק הריון ללא עובר. האם זה תקין? כי לפי המספר הגבוה זה אמור להיות שבוע 6 ואז כן רואים עובר ודופק. או שאני טועה. קצת קשה לי לדעת מה גיל ההריון כי אני מטופלת פוריון אבל הייתי לפני היסרטסקופיה ניתוחית ובדקתי יום לפני הניחות בדיקת הריון ויצא חיובי וניכנסתי להריון טבעי....עדיין לא עשיתי החזרת עוברים...ולא שום דבר שקשור לנושא. בתאריך 26.7 הזרקתי אוביטרל....בתאריך 5.8 קיבלתי מחזור שהיה יחסית כבד וארך כ6 ימים עשיתי בדיקת ביוץ ביתית בתאריך 15.08 ויצא ביוץ חיובי....וכניראה ששם ניקלטתי להריון טבעי מבלי העוברים המוקפאים. הרופא אומר שזה לא הגיוני ושזה קרה קודם אבל זה שרואים רק שק זה אומר שזה ממש חדש ... כבר הלכתי לאיבוד ולא יודעת אם זה טוב או רע שיש רק שק הריון כרגע ובטא 13,338

01/09/2019 | 09:11 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום מור בערך בטא כזה אכן מצופה לראות יותר משק הריון אם ההריון תקין. יש לבצע מעקב מול רופא מטפל ולקבל ממנו הנחיות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה