בדיקת ביוץ ביתית חיובית ,לאחר שהרופא אמר שהתרחש ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/08/2019 | 11:47 | מאת: קרן

שלום רב ביום חמישי ביצעתי מעקב זקיקים והרופא טען שנועד הביוץ עבר לפי בדיקת דם ולפי אולטראסאונד ביום ראשון חזרתי שוב לביקורת ואכן הרופא אמר שישנה נסיגה של הזקיקים שנשארו .כלומר היה ביוץ היום ביצעתי בדיקת ביוץ ביתית כי חשבתי כאבים בצד כמו לפני ביוץ תוצאה הייתה חיובית האם ייתכן שיש ביוץ? האם ייתכן שהרופא טעה? אלו ערכים בבדיקת דם מראים ביוץ? למרות שבבדיקת גם אחרונה אני רואה רק ירידה במדדים ולא עליה. אשמח להתיחסות

23/08/2019 | 22:15 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום קרן הבדיקות הביתיות מזהות lh מעל רמה מסויימת. הערך נותר מוגבר גם כמה ימים לאחר הביוץ. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה