בדיקת הריון ביתית ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/04/2019 | 22:11 | מאת: עדידוש29

עשיתי לפני שבוע בדיקת הריון ביתית היה פס אחד חזק ופס אחד חלש יום ראשון עשיתי בדיקת דם יצא שלילי אני מניקה שנה וחודש ואין לי מחזור כל השנה הזאת יש לי את כל התסמינים להריון התכווצויות של הרחם בזמן הנקה, מצבי רוח משתנים, רעב מוגבר, בחילות, צרבות הגיוני שבדיקה ביתית חיובי ובדיקת דם שלילית? יש עוד סיכוי שזה הריון? אם כן מתי כדאי לעשות שוב בדיקה? אולי זה מוקדם מדיי

20/04/2019 | 08:19 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

בדיקת דם שלילית שוללת הריון בוודאות. התופעות שאת מתארת יכולות להופיע ללא קשר להריון

מנהלי פורום הריון ולידה