Us שליש ראשון ........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/04/2019 | 19:03 | מאת: נעמה

שלום רב, אני בשבוע 11 להריוני. קבעתי לשבוע הבא בדיקה לשקיפות עורפית ויום למחרת בדיקת דם בטא הנילוות לשקיפות. בעוד כשלושה שבועות הזמנתי תור לסקירת מערכות מוקדמת. התור הקרוב לאולטראסאונד ראשוני הוא רק ב16.5 וקראתי שהבדיקה הזן עד שבוע 12. האם ישנו צורך לקבוע אותו בכל זאת? האם ניתן לגלות בבדיקה הזו דברים שבשקיפות ובסקירה לא ניתן לראות? ושאלה נוספת.. ישנו הספק שיש לי תאומים, באיזו בדיקה ניתן לוודא זו ובאיזה שלב של ההריון? סליחה על ריבוי השאלות ותודה מראש על כל הסבלנות וההשתדלות

02/04/2019 | 21:36 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לא ביצעת עד כה אף בדיקת אולטרהסאונד? כבר בשבוע 5 ניתן לראות האם מדובר בהריון תאומים. מטרת אולטרהסאונד טרימסטר ראשון היא לקבוע את גיל ההריון, מספר העוברים ואת תקינות ההריון.

מנהלי פורום הריון ולידה