חישוב גיל הריון עודף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/03/2019 | 07:43 | מאת: דנה

שלום רב. 1. היתה לי החזרה של עובר מוקפא בן שלושה ימים ב11/6/18 מה גיל ההריון שלי היום? 2. האם בקע בולט במפשעה יכול לגרום לעיכוב בירידת העובר או התפתחות הלידה? 3. האם יש צורך לציין במעקב הריון עודף שזה אי וי אף או שזה אותו דבר כמו הריון רגיל לעניין גיל ההריון והשליה?

05/03/2019 | 09:16 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

אם הוחזר מוקפא בן 3 ימים ב11.6- תאריך ו.א מחושבת הינו 25.5.18 ולפי זה היום מדובר בשבוע 40+4. חישוב זה אמור להיות מבוצע מול הרופא המטפל ואני בטוחה כי הוא מופיע בכרטיס מעקב ההריון שלך. בקע במפשעה אינו מעכב לידה לגבי IVF- יש צורך לציין שמדובר בהריון IVF. בהצלחה ולידה קלה

מנהלי פורום הריון ולידה