דוסטינקס שבוע אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/01/2019 | 20:33 | מאת: דורית

שלום רב, לפני שבוע ילדתי וידעתי מראש שלא אניק. קניתי את הכדורים להפסקת חלב, אבל יועצת ההנקה בבי"ח המליצה מאוד לא לקחת ולנסות בדרך טבעית עם כרוב וחליטות של מרווה, נענע ופטרוזיליה. מאז אני הקפדתי לשים כרוב קפוא ולהחליף כשצריך ועל שתיית הצמחים. עדיין יש גודש ורגישות רבה בשדיים, במיוחד כשהתינוק עח הידיים שלי ובשכיבה על הצד. האם יש טעם לקחת את שני כדורי הדוסטינקס יחד למרות שעבר כבר שבוע? למה כל כך נמנעים מלתת אותם והאם תופעות הלוואי הרבות של הכדורים האלה יכולות להופיע אחרי שימוש חד פעמי? תודה רבה ושבוע טוב

28/01/2019 | 08:56 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

הסבירות שהכדורים ישפיעו במרחק כזה מהלידה היא נמוכה יותר. תופעות הלוואי יכולות להופיע לאחר שימוש חד פעמי. להחלטתך.

מנהלי פורום הריון ולידה