זריקת פירוגון והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2018 | 08:49 | מאת: עדי

שלום, רציתי לשאול, עשיתי 2 זריקות פירוגיון ואז הרופא אמר לי להפסיק כי הוא רואה שכבר היה ביוץ. כמה זמן אחרי אותן זריקות אני יכולה לבדוק הריון? עשיתי בדיקה ביתית אחרי 12 יום וזה מראה לי חיובי. האם יכול להיות שזה עדין בהשפעת הזריקה? עם הזריקה הזו מכילה את הורמון ההריון? תודה

04/11/2018 | 10:34 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום עדי הזריקה אינה מכילה בטא hcg , זוהי תרופה המכילה FSH המיוצר בצורה סינטטית. בהצלחה

04/11/2018 | 11:15 | מאת: עדי

תודה על המענה. האם זריקות אלו שבוצעו מסתבר אחרי הקליטה (כארבע חמישה ימים אחרי הביוץ), 2 זירקות של 116 פיורגון יכולות להשפיע על העובר שיתפתח?

04/11/2018 | 11:30 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי עדי מדובר בחומר שקיים בגופנו בצורה טבעית, כחלק מהציר ההורמונלי

מנהלי פורום הריון ולידה