בדיקות טרום היריון - שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/10/2018 | 13:50 | מאת: יעל

שלום, בעלי ואני מעוניינת לבצע בדיקות גנטיות טרום לידה מורחבות. בשיטוט באינטרנט ראיתי שיש 2 חברות גדולות המבצעות בדיקות אלה - family genetix ו family first. האם יש הבדל בין החברות האלה מבחינת היקף\סוג הבדיקות? תודה, יעל

09/10/2018 | 14:47 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

הסתכלתי ובדקתי עבורך...כצפוי, כל חברה מציעה מגוון שונה של בדיקות, כל סט בדיקות כזה מקיף ברמה כזו או אחרת והסכום בהתאם כך שלכל אחת מהחברות יש סטים של בדיקות בסיסיים וזולים יותר וסטים רחבים ויקרים במספר רמות, תצטרכי להחליט כמה רחב ועמוק את רוצה לבדוק והמחיר בהתאם

מנהלי פורום הריון ולידה