בדיקות דם לפני הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/08/2018 | 17:17 | מאת: דנה

היי, רציתי לדעת האם התוצאות האלו תקינות לניסיון להיכנס להריון: CMV IgM - NEGATIVE (0.12) Rubella IgM - NEGATIVE (0.10) Rubella IgG - - לא חוסן 14.8 CMV IgG - POSITIVE (129.5) Syphilis - NEGATIVE (0.06) Toxoplasma IgM - NEGATIVE (0.07) Hepatitis Bs artigen - NEGATIVE (0.19) Hepatitis c antibody - NEGATIVE (0.07) Toxoplasma IgG - NEGATIVE (0.2) CRP (Inflammatory) (mg/l) - 29.67 CRP קצת מחשיד ולגבי האדמת נראה מוזר. מדגישה שחוסנתי בילדות בחיסון MMR במס' מנות . תודה רבה

16/08/2018 | 14:01 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דנה הבדיקות הינן תקינות מבחינת cmv וטוקסופלזמה. מבחינת אדמת: אם קיבלת שני חיסונים בעבר בודאות ויש לך רישומים לכך, אין צורך בביצוע חיסון נוסף. ישנן נשים שעל אף חיסונים לאדמת נבדקות ונמצאות לא מחוסנות. crp הינה בדיקה לא ספציפית בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה