ניתוח קיסרי וחלופה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/08/2018 | 11:33 | מאת: מירב

שלום ד"ר, אני סובלת מוגיניסמוס וכמעט בלתי אפשרי לבצע אצלי בדיקה וגינאלית . אני בהריון ראשון ותוהה איך אני הולכת לעבור את זה.. האם ניתוח קיסרי הוא הפתרון ? יש אפשרות ללידה רגילה עם הרדמה בחלק התחתון מרגע הכניסה לחדר הלידה ?

15/08/2018 | 23:14 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום מירב כמובן שניתוח קיסרי הוא לא הפיתרון היחיד. במקרים מסויימים יש אפשרות לקבלת אפידורל בשלב מאד מוקדם של הלידה כאשר נכנסים לחדר לידה. יש ליידע את הצוות המטפל טרם הכניסה לחדר לידה ובהתאם לשקול את האפשרויות השונות. ניתן ללדת בלידה רגילה גם עם וגיניסמוס ולא כדאי לשלול את האפשרות הזאת מראש. בהצלחה

16/08/2018 | 10:06 | מאת: מירב

.

מנהלי פורום הריון ולידה