בדיקת סקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/08/2018 | 19:57 | מאת: גלי

הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1:100 הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות: 1:8600 18טריזומיה הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקות: 10000:1

16/08/2018 | 21:09 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מה זה אומר? אני יכול לדעת את גילך באופן די מדויק כי הסיכון לפי גיל זה מספר קבוע וידוע לכל גיל... כשמוסיפים לו את השקלול לפי בדיקות הדם שלקחו לך הסיכון יורד פי 86! שזו ירידה עצומה וזה מצוין, זה אומר שהסיכוי לתסמונת דאון לפי השילוב הזה שעשו הוא 1:8600 שזה סיכון מאוד מאוד נמוך, עדיין... החלטה לגבי דיקור היא שלך, יש לך זכאות על חשבוו משרד הבריאות

מנהלי פורום הריון ולידה