לחץ בבטן התחתונה הריון תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/07/2018 | 08:51 | מאת: שקד

בוקר טוב, אני בהריון שבוע 12+4, הריון תאומים( שיליות נפרדות). בימים האחרונים אני מרגישה מעין לחצים בבטן התחתונה כשהתחושה מתגברת בשעות הלילה. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. תודה

09/07/2018 | 10:56 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מה זה יכול להיות... שורה ארוכה של דברים, הכי סביר שזה תחושה מהרקמות הרכות שעוברות שינויים מכניים של מתיחה, braxton hicks שמתוארים בשבועות האחרונים בעיקר יכולים להופיע מהשלב הזה ותוארו אפילו בשבוע 8, דלקת בשתן, שינויים בתנועתיות מעי, יש עוד שורה שלמה של דברים והיריעה קצרה...צריך לבדוק אותך בקרוב ויש הזדמנות מצויינת לבקש ממי שעושה שקיפות עורפית לבדוק צוואר רחם

09/07/2018 | 10:58 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

אגב... את הריון תאומים... כמעט ולא מכיר הריון מרובה עוברים שלא מרגישה מה שאת מתארת, במקרה הטוב...

מנהלי פורום הריון ולידה