התקף אפילפסיה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2018 | 21:12 | מאת: אנונימית

היי , אני בשבוע ה27 להריון מטופלת בקפרה בגלל אפילפסיה (מ2015 בעקבות חבלה) לפני כמה ימים חוויתי התקף מתוך שינה ופיניתי לבית חולים , עשו לי שם אולטרסאונד ומוניטור שיצא תקין .. השאלה האם יש סיכוי שהעובר נפגע במהלך ההתקף ולא עלו על זה ? תודה רבה

14/06/2018 | 23:21 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מוניטור ואולטרסאונד תקינים נותן לך ביטחון מצוין שהעובר לא במצוקה ולא סובל מחימצון לקוי, כעיקרון לא הייתי עושה יותר מזה, יכול להיות ששווה לחזור על ניטור שבוע אחרי, זה נהוג אבל לא חובה, כן הייתי ניגש לנוירולוג להתאים רמה ומינון של קפרה, בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה